Ontdek de krachtige voordelen van Açai bessen!

Ben je op zoek naar een ontbijt dat zowel energierijk als smaakvol is? Dan hebben wij dé ideale oplossing voor jou: Açai, de heilige bes die alle ingrediënten bevat voor een voedzaam ontbijt.

WAT MAAKT AÇAI ZO SPECIAAL?

We kunnen talloze redenen opsommen waarom Açai zo bijzonder en vooral onmisbaar is als gezond en lekker eten bovenaan jouw prioriteitenlijst staat. Hieronder sommen we alvast de belangrijkste redenen op waarom deze superbes een plekje verdient op je dagelijkse menu. 


1.

VOL  ANTIOXIDANTEN

2.

VEZELRIJK  & EIWITRIJK

3.

ONMISBARE VETZUREN

4.

LAAG IN SUIKER

EEN FEEST VOL ANTIOXIDANTEN

Als je aan Açai denkt, denk dan aan antioxidanten. Açai zit boordevol specifieke vitaminen en werkt als een schild dat je weefsels en cellen beschermt tegen vrije radicalen. Het uitzonderlijk hoge gehalte aan antioxidanten maakt het een krachtpatser in het bestrijden van ziekten en het verminderen van ontstekingsreacties. 

VEZELRIJK LEVEN

In slechts 100g bevat Açai 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vezels. Hierdoor draagt Açai bij aan een gezonde spijsvertering, biedt het een verzadigd gevoel na de maaltijd en vermindert het het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en darmkanker. Moeten we nog meer zeggen?

 ZEG HALLO TEGEN ONMISBARE VETZUREN

Hoewel het misschien niet meteen in je opkomt, is de Açai bes de vrucht met het hoogste gehalte aan omega vetzuren. Sorry, avocadoliefhebbers, maar geen enkele vrucht kan deze superbes van zijn troon stoten! En wat het effect is van deze lading omega 3,6 en 9 vetzuren? Geen insulinepiek of hongerdip, een lange verzadiging na het eten ervan, een activatie van ontstekingsremmende processen binnen het lichaam en ten slotte een ondersteuning van het vetmetabolisme.

 LAAG IN SUIKERS, WHAT ELSE?

Açai behoort tot de zeldzame vruchten met 0 g vruchtensuiker. Dit maakt het een perfect ingrediënt om toe te voegen aan je ontbijt, lunch of dessert, ook voor mensen met diabetes. Holy Berry heeft een ruim assortiment aan Açai producten, en zelfs wanneer we aan sommige producten wat natuurlijke suikers toevoegen, zorgen we er steeds voor dat het suikergehalte laag blijft. 

DE PROTEINESTRUCTUUR VAN EEN EI

Wist je dat de proteinestructuur van Açai vergelijkbaar is met dat van een ei? Dat is zeer uitzonderlijk voor een fruit! En dat is tegelijkertijd ook een van de redenenen waarom Açai zo geliefd is bij veganisten en atleten die op zoek zijn naar een protëinerijke maaltijd. 

HOLY BERRY AÇAI ASSORTIMENT

Nieuwsgierig naar wat Holy Berry te bieden heeft? 
Laat ons je leiden door onze Açai toppers:

  Pulp Pack 

Açai Bowl mixes

Smoothie Bowls

Açai Berries

Ervaar de pure smaak van Açai met onze Açai Berries. Vervaardigd uit hoogwaardige Açai bessen, bieden ze een rijke smaak met toetsen van bosbessen en chocolade. Voor de Açai Berries hebben we bewust de Açai pulp teruggebracht naar zijn oorspronkelijke, besachtige vorm, om de bereiding van jouw favoriete Açai bowl of smoothie te vergemakkelijken. Het resultaat? Klaar in slechts enkele minuten! 

Online Webshop

Açai Mixes

 Breng je Açai Bowls naar een hoger niveau onze Açai Bowl Mixes. Perfect voor die dagen waarop je fruitvoorraad bijna op is, maar je toch verlangt naar een smaakvolle, fruitige Açai bowl. Verkrijgbaar in twee verrukkelijke smaken: (1) Açai - banaan - bosbes & (2) Açai - mango - framboos.

Online Webshop

Açai Pulp Pack

Als je op zoek bent naar de meest pure Açai pulp in ons assortiment, dan zijn onze Açai Pure Packs een must-try: vervaardigd uit 100% kwaliteitsvolle met de smaak van rauwe cacao. Voeg je graag wat Brazliaanse vibes toe aan je Açai bowl? Kies dan voor onze Açai Packs met Guarana. Aan de hoogwaardige Açai pulp werd een hint rauw biologisch rietsap toegevoegd voor een lichte, zoete smaak en een kleine dosis biologisch guaranasap voor dat extra beetje energie. 

Online Webshop

+600 supermarkten verkopen onze Açai-producten!

Ontdek hier jouw dichtstbijzijnde winkel! 

3 simpele tips om je nieuwjaarsvoornemens vol te houden!