PINK TROPICAL BEAUTY BITES

Deze Pink Tropical bites schreeuwen zomer. Ze zijn de ideale verfrissing op een hete zomerdag! Waarom zoveel kokos, horen we jullie denken. Wel, als je sport zweet je (meestal toch). Helemaal oké en doet oh zo deugd maar het is wel de bedoeling om dat verloren vocht zo snel mogelijk terug op te nemen. Kokos zit boordevol elektrolyten die het lichaam op een bijzonder intense manier hydrateren, wat het een ideale vloeistof maakt voor tijdens of na het sporten. En ook gewoon omdat het lekker is. ;)

  5 minuten

  2 uur
 9 stuks

John DOE • CEO of MyCompany

Ingrediënten

  • Holy Berry -  Pink Tropical Smoothie Bowl 1 zakje

  • Gesmolten kokosolie2 el

  • Gesmolten kokosboter50 g

  • Ahornsiroop
    1 el

Hoe maak je het?

Stap 1

Meng het ontdooide zakje Pink Tropical, de gesmolten kokosolie, kokosboter en de ahornsiroop in een kom. Giet het mengsel in siliconen vormpjes (diegene waarin je ijsblokjes maakt).

Stap 2

Eenmaal volledig bevroren zijn ze klaar!

Stap 3

Enjoy!Dit verfrissende receptje is gecreëerd door Annelies van 'Nectar Studio'. Als holistisch chef en art director is het creëren van culinaire en visuele ervaringen een doel waar Annelies zich sterk voor maakt. Ze betrekt je zintuigen door creatieve caterings, recept ontwikkeling, food styling en workshops. Ze combineert elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, Ayurveda, Raw Food en de verfijnde keuken met New Nordic en Japanse invloeden. Vers, seizoensgebonden en lokaal met een vleugje exotische smaken en een beetje edgy.

# zoet
GEVULDE ZOETE AARDAPPEL MET AÇAI DRESSING EN VERSE KRUIDEN