Ons verhaal

“Wij willen een connectie maken met onze klanten en een levenslange impact hebben door producten te ontwikkelen die niet alleen goed zijn voor hun welzijn maar ook voor die van onze planeet."

 

Hello, Wij zijn Stephen en Margaux, co-founders van Holy Berry.  
Zoals elk goed verhaal, begint dat van ons op een avontuurlijke reis aan de andere kant van de wereld: Australië. Daar ontdekten we al snel één van de geheimen van de surfers, de Açai bes. Door haar unieke eigenschappen was de Açai bowl al langer een van de populairste items op de menukaart.  

En kijk, er ging al snel geen dag voorbij waarop we geen Açai aten. De bijzondere besjes gaven ons zoveel energie en we zagen letterlijk de effecten op ons lichaam. Eens terug in België misten we Açai, alleen vonden we nergens die goede kwaliteit die we gewoon waren. Gemotiveerd (en hongerig), startten we zelf met de import van onze geliefkoosde bes uit het Amazonewoud, en de rest is geschiedenis.  

Intussen is ons team groter, zotter en misschien ook wat gezonder geworden. Wat nog niet veranderde is dat we sinds dag één rechtstreeks samenwerken met dezelfde Braziliaanse partner. Zij zorgt er samen met ons voor dat we de hoogste kwaliteit biologische Açai kunnen blijven bieden, afkomstig van wildpluk én duurzame handel.  

Het resultaat is de meest smaakvolle, gezonde en uitbundige Açai producten. Tjokvol nutriënten, met een waaier aan toepassingen, en een garantie om je dag uitzonderlijk vrolijk te starten. We hopen dat je ervan geniet!  

Wil je nog meer weten over ons, onze waarden of wat we graag eten, lees dan zeker de blog.


In januari 2020 is Holy Berry versterkt geworden door een echte topper in sales genaamd Stefanie Maes.  Stefanie is enorm gepassioneerd door gezonde voeding, verkoop en mensen en dat maakt van haar het ideale teamlid binnen Holy Berry.

“Ik ben gedreven en gepassioneerd door voeding, levensgenot en mindfulness. Na mijn 9 jarige financiële carrière besloot ik mijn leven over een heel andere boeg te gooien en nog meer te leven en werken volgens mijn waarden, normen en verlangens.

De klik met Margaux en Stephen was er vanaf dag één. De passie die ze uitstralen, hun professionaliteit maar ook hun warmte en oprecht begaan zijn met mens en natuur werken enorm inspirerend! Deze factoren zijn dan ook de drivers achter Holy Berry: We willen mensen bewuster maken van hoe ze nog meer kunnen genieten van het leven. Gezonde voeding, zoals onder andere onze Açai besjes, is een belangrijke factor hierbij.

Zoveel mogelijk mensen op een gemakkelijke manier laten genieten van een overheerlijk gerechtje dat ze terwijl ook voorziet van een bom aan goede energie om de dag tegemoet te gaan, dat is mijn missie bij Holy Berry!”