Ontketen de Voedzame Kracht van Açai!

Ontdek de hemelse smaken en het gemak van Holy Berry’ Açai assortiment! 

Wat is Açai van Holy Berry?

Açai bessen, de heerlijke paarse vruchten afkomstig van de Açai-palmboom in het weelderige Amazonewoud, staan bekend om hun voedzame eigenschappen en unieke smaak. Maar niet alle Açai pulp is gelijk.

Bij Holy Berry begrijpen we de essentie van kwaliteit, daarom wordt onze Açai geoogst uit het wild, door lokale stammen in het ongerepte Amazonegebied. Deze zorgvuldige wildpluk zorgt voor een ongeëvenaarde puurheid en versheid.

Wat onze Açai nog specialer maakt, is dat de besjes behoren tot de kwaliteitscategorie "Special Grade." Dit betekent dat onze Açai de hoogste verhouding van pure pulp heeft  waardoor het al zijn natuurlijke voedingsstoffen, smaak en rijke kleur bewaart.

Açai producten

Ontdek de kracht van Açai:
Een voedzaam genot!

Açai, de exotisch paarse parel uit het Amazonegebied,  herbergt een scala aan gezondheidsvoordelen. Deze heerlijke bes is van nature suikerarm, wat het een uitstekende keuze maakt voor bewuste eters.

Wat Açai nog specialer maakt, is de overvloed aan voedingsstoffen die het bevat. Boordevol vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen voedt het je lichaam en ondersteunt het jouw welzijn.

Açai is één van de grootste bronnen van antioxidanten, waaronder anthocyanen, die helpen om de vrije radicalen te bestrijden en jouw cellen  te beschermen tegen schadelijke invloeden.

En last but certainly not least, de geconcentreerde Açai pulp bevat hoge hoeveelheden essentiële omega vetzuren (3,6 en 9) die onmisbaar zijn voor de optimale werking van lichaam en geest. 

Meer lezen  

Hoe maak ik een Açai Bowl?

Het is heel simpel! Doe de Açai Pure Pack of Açai Berries in een kom, voeg plantaardige yoghurt en fruit toe, mix het geheel, voeg je toppings en jouw verfrissende Açai bowl is klaar om te genieten.

Geen tijd om fruit te snijden of te mixen?

Ontdek dan onze tijdbesparende en heerlijke oplossingen: Açai Bowl Mixes! Voeg eenvoudig yoghurt toe, mix het geheel en jouw verfrissende Açai bowl is klaar om te genieten.

En voor ultiem gemak hebben we ook onze kant-en-klare No Mixer Smoothie Bowls. Laat ze gewoon ontdooien, voeg je toppings en geniet zonder gedoe!

 

Shop Online

 
 

Ons gamma

Ontdek het veelzijdige gamma van Holy Berry producten, boordevol heerlijke en voedzame opties die je gezondheid een boost geven.


Açai Pulp Packs

Geniet van onze Açai Pure Packs, een perfecte combinatie van 100g pure Açai pulp, met of zonder verkwikkend guarana sap. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw favoriete Açai bowl door de bevroren pulp te mixen of gebruik de gesmolten variant in heerlijke zoete en hartige gerechten.

Shop Online

Açai Bowl Mixes

Ontdek het gemak van onze kant-en-klare Açai Bowl Mixes! Deze heerlijke mixen zijn al voorbereid met fruit; voeg simpelweg yoghurt toe, mix het geheel, voeg toppings en jouw smaakvolle Açai bowl is klaar om te genieten. Snel, makkelijk en oh zo lekker!

 

Shop Online

No Mixer Smoothie Bowl

Ontdek het summum van gemak met onze No Mixer Smoothie Bowl! Geen gedoe met mixen; laat hem gewoon ontdooien en voeg je favoriete toppings toe. Ideaal voor drukke ochtenden, wanneer je onderweg bent naar het werk of gewoon een gezond tussendoortje nodig hebt.

Shop Online

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg...

GRATIS leveringscode

samen met gratis recepten, tips en interessante inhoud over Açai.

Schrijf je in!