Açai voor HORECA en Winkels

Bij Holy Berry begrijpen we de eisen van professionele kopers in de HORECA en winkelsector. Daarom presenteren we een exclusief gamma hoogwaardige Açai-producten, zorgvuldig samengesteld om eenvoudig te integreren in jouw bedrijf. Of je nu kiest voor onze kant-en-klare producten of Açai die perfect past in jouw recepten, ontdek de pure smaak en voeg een gezonde en heerlijke optie toe aan je menu of winkelschap.


Waarom voor Açai 

van Holy Berry kiezen?


1. Rijk aan Antioxidanten

Onze Açai, afkomstig van de zuiverste Açai bessen, biedt een overvloed aan antioxidanten, voedingsstoffen en vezels. Deze krachtige stoffen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen, waardoor jouw klanten een gezonde boost ervaren.

2. Puurheid Gegarandeerd

Holy Berry waarborgt de puurheid van elke bes. Onze Açai-producten zijn vrij van toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen, waardoor je de authentieke smaak en gezondheidsvoordelen van Açai kunt delen.

3. Commercieel Aantrekkelijk

Açai is niet alleen een gezonde keuze, maar ook een trendy product dat consumenten aantrekt. Vernieuw je aanbod en creëer commerciële kansen door Holy Berry's Açai in jouw zaak te introduceren.

Boordevol vitamines

Hoog in antioxidanten

Geen vruchtensuiker

Rijk aan omega vetzuren

Onze producten

Holy Berry biedt een uitgebreid assortiment producten dat perfect aansluit bij elke vorm van professioneel bedrijf. Onze meest succesvolle producten in horeca en winkels zijn onze Pure Packs, Açai Berries en Smoothie-bowls. Als je wil weten welk product uit ons assortiment het beste bij jouw zaak past, neem dan contact met ons!


Pulp Pack 

Meer info ->

Açai Bowl mixes

Meer info ->

Smoothie Bowls

Meer info ->

We hebben nog meer producten voor HORECA.

Ontvang je graag onze infofiche voor Horeca? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis tip en advies om je zaak een boost te geven met onze Açai-producten!

Persoonlijk Advies voor Jouw Açai Succes!

Ontvang deskundig advies bij de keuze van Açai-producten voor jouw zaak! Margaux en Stephen staan altijd paraat om je te helpen bij het selecteren van de beste producten en recepten. Samen zorgen we voor winstoptimalisatie en tevreden klanten met dit trendy Holy Berry-product. Neem gerust contact op – jouw succes is ons doel!

Contacteer ons

Ons Horeca receptenboek

Dompel je smaakpapillen onder in een ongeëvenaarde culinaire ervaring met onze drie meest bejubelde recepten in de horeca!