Hoe maak ik Açai?


Zin in een Açai gerechtje maar geen idee hoe je eraan begint? Geen paniek! Hieronder vind je “How to” videootjes, steeds met één van onze producten in de hoofdrol. Go for it & enjoy the Açai goodness!

 
 

"No Mixer" Smoothie Bowl 

Giet 150g "No Mixer" drops in een kommetje en bedek met 200ml plantaardige yoghurt. Zet een nachtje in de frigo om te ontdooien. Haal de ochtend nadien uit de frigo, meng alles goed door elkaar en werk af met granola en andere toppings naar keuze.

Tip: Wil je jouw Smoothie Bowl liever bevroren, mix de bevroren drops met (plantaardige) yoghurt of melk tot een ijsachtige smoothie. Werk af met toppings en enjoy!

Tip 2: Liever een gezonde drink voor "on the go", neem een shake beker en laat de drops smelten in (plantaardige) melk. Drink fris!

VIND ONZE PRODUCTEN

ONTDEK AL ONZE RECEPTEN

Take-away ontbijt met Breakfast Bowls 

Neem de avond voordien een Breakfast Bowl uit de diepvries en zet deze in de frigo voor een nachtje. De volgende ochtend is deze ready to enjoy!

Tip: Vergeten van jouw Breakfast Bowl in de frigo te zetten? Geen paniek, 10 minuten op defrost stand in de microgolf does the trick too!

VIND ONZE PRODUCTEN

ONTDEK AL ONZE RECEPTEN

 
 
 
 

Açai Bowl met Açai Berries 

Mix 100g bevroren Açai Berries met 1 verse banaan en 100ml (plantaardige) yoghurt in een blender of met een staafmixer tot een smeuïg geheel. Werk af met heerlijke toppings!

PS: Laat enkele Açai Berries smelten in warme havermout met wat kaneel en blokjes vers fruit.

VIND ONZE PRODUCTEN

ONTDEK AL ONZE RECEPTEN

Açai Bowl met Açai Bowl Mixes 

Mix 1 Açai Bowl Mix naar keuze (banaan of mango) met 100ml plantaardige yoghurt in een blender of met een staafmixer tot een gladde massa. Werk af met gezonde toppings!

Tip: Voeg in plaats van yoghurt (plantaardige) melk toe en maak een heerlijk frisse Açai smoothie.


VIND ONZE PRODUCTEN

ONTDEK AL ONZE RECEPTEN

 
 
 
 

Açai workout shake met Açai Berries 

Neem een shakebeker en vul deze met (plantaardige) melk. Voeg 100g Açai berries toe en shake!

Tip: Voeg een serving (plantaardig) eiwit poeder toe voor wat extra proteïnen of een shot espresso voor een extra energy boost!


VIND ONZE PRODUCTEN

ONTDEK AL ONZE RECEPTEN

Açai bowl met Açai Pulp Packs

Laat het pakje Açai pulp even ontdooien totdat je de Açai pulp in stukjes kan breken. Snij doormidden en voeg een halve banaan, 4 (bevroren) aardbeien en 50ml (plantaardige) melk toe. Mix met staafmixer of blender en werk af met toppings.

Tips: Gebruik je de variant zonder guarana sap, voeg dan 2el natuurlijke zoetstof aan het receptje toe. Voor een vastere textuur, vervang de melk door 100ml (plantaardige) yoghurt.


VIND ONZE PRODUCTEN

ONTDEK AL ONZE RECEPTEN

 
 

Ontdek onze favoriete recepten

Wil je aan de slag met Açai? Ontdek al onze recepten en schrijf je in op onze nieuwsbrief zo lees jij onze nieuwe recepten als eerste!

"Sports dietician approved" Açai bowl

Extra proteïne açai bowl

Açai bowl - Sandra Bekkari

Crazy chocolat cookies