Ons productgamma


Ons gamma biedt een  ruim assortiment aan Açai producten voor elk wat wils, op elk moment van de dag. Gehaast of een wereld van tijd, er is altijd wel een moment voor jouw dagelijkse portie Açai power.  Kies één van onze producten en laat je  inspireren  door onze lekkere receptjes.

Onze favoriete recepten

Açai Bowl Mixes

Voor dit productgamma hebben we de Açai pulp de oorspronkelijke besjes-achtige vorm teruggegeven.

Dit vergemakkelijkt de bereiding van jouw favoriete Açai bowl of smoothie aanzienlijk waardoor deze in slechts enkele minuten klaar zijn!

Bekijk het gamma

Açai Pulp Packs

Met dit gamma hebben we de wereld laten kennismaken met de beste Açai op de markt.

Deze Açai pulp packs bevatten 100g Açai pulp en zijn ontwikkeld voor de échte Açai puristen die zelf creatief met Açai aan de slag willen gaan.

Bekijk het gamma

Smoothie Bowls

Dit gamma wordt met een reden de “No Mixer” Smoothie Bowl genoemd. Dit omdat je voor deze twee toppers geen mixer meer nodig hebt om tot jouw heerlijke smoothie bowl te komen.

Alle ingrediënten zijn voor jou al gemixt en zitten verzameld in handige bevroren drops die je gewoon kan laten smelten, eventueel wat yoghurt onderroeren en afwerken met jouw favoriete toppings!

Bekijk het gamma

Breakfast Bowls

Dat Açai goed samengaat met granola en havermout, dat weten jullie misschien wel al! En dat deze combinaties de beste start van de dag bieden, wellicht ook. Maar het gerush in de morgen staat de bereiding soms in de weg.

Daarom dat we deze zeer handige Breakfast Bowls ontwikkeld hebben. Alle ingrediënten verzameld in een duurzame cup. Gewoon laten ontdooien of even in de microgolf en klaar!

Bekijk het gamma

Klaar om Açai te proberen?

Bezoek één van onze vele verkooppunten & proef onze heerlijke Açai!

Vind onze producten